Gå til innhold
Arkivverket

[#11886] Skifte i Sartor 4b side 665b, 1760-1763


Gjest Heidi Tofterå Slettemoen
 Del

Recommended Posts

Gjest Heidi Tofterå Slettemoen

Jeg er svært interessert i innholdet i skifte etter 'Abigael Aamundsdtr Tyssøen' i protokoll 4b side 665b 1760-1763 under Sartor skipreide. Undres både om hun hadde en datter Guri, og hvorvidt det står noe om hvor mange ganger hun hadde vært gift - evt. om hun har vært gift med både Nils Nilsen og Nils Iversen (det er ikke funnet skifte etter noen av dem, så alle henvisninger er velkomne!)På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det ble skiftet etter Abigael Aamundsdatter 17. juni 1761 til enkemannen Niels Iversen, og åtte barn, fire sønner og fire døtre: Iver Nielsen, Aamund Nielsen, og så følgende formulering: 'Samt Stedsønner paa Faderens side' Lars Larsen og Niels Larsen, samt døtrene Guri Nielsdatter, Agaate Nielsdatter, Christene Nielsdatter og Brithe Nielsdatter.Abigael må vel da ha vært gift først med Lars, og deretter med Niels Iversen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.