Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Hagen

[#11975] Døypte SFj. 1669-1895

Recommended Posts

Gjest Terje Hagen

Hei!Eit spørsmål om kyrkjebøker som Digitalarkivet har under,Kyrkjebøker/utflytte/Sogn og Fjordane flytting/ Døypte Sogn og Fjordane 1669-1895. Dette gjelder døypte for Lærdal/Årdal post 5831-8714.Spørsmål: Er denne basen under arbeid sia det er berre mnd 1-4 som er komen med for dei nevnte postane (eller åri)?Mvh Terje Hagen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Materialet er registrert ved Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane. Basen er nok ikke under arbeid, men når det gjelder materialet fra kirkebøkene for Lærdal, burde det nok suppleres. Jeg regner med at det blir en jobb som vil falle på oss, og da er spørsmålet når den skal få plass mellom andre og prioriterte gjøremål.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gisle Hersvik

Yngve,Er det gjort nokon prioritering på denne saken, evt når vil arbeid blir satt i gang/fullført?Veit du om Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane har avsluttet sine registreringer (d.v.s. ikke har tenkt å registrere mer materiale)?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.