Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Terje Hagen

[#11975] Døypte SFj. 1669-1895

Recommended Posts

Guest Terje Hagen

Hei!Eit spørsmål om kyrkjebøker som Digitalarkivet har under,Kyrkjebøker/utflytte/Sogn og Fjordane flytting/ Døypte Sogn og Fjordane 1669-1895. Dette gjelder døypte for Lærdal/Årdal post 5831-8714.Spørsmål: Er denne basen under arbeid sia det er berre mnd 1-4 som er komen med for dei nevnte postane (eller åri)?Mvh Terje Hagen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Materialet er registrert ved Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane. Basen er nok ikke under arbeid, men når det gjelder materialet fra kirkebøkene for Lærdal, burde det nok suppleres. Jeg regner med at det blir en jobb som vil falle på oss, og da er spørsmålet når den skal få plass mellom andre og prioriterte gjøremål.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Gisle Hersvik

Yngve,Er det gjort nokon prioritering på denne saken, evt når vil arbeid blir satt i gang/fullført?Veit du om Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane har avsluttet sine registreringer (d.v.s. ikke har tenkt å registrere mer materiale)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.