Jump to content
Arkivverket

[#11979] Thim (Heithahn)Petersen


Guest Marit Monsen Bolset

Recommended Posts

Guest Marit Monsen Bolset

Har forgjeves prøvd å finne ut av 'mysteriet' Thim. Thim Heithahn Petersen giftet seg med Maria Bergendal 09.02.1745 i Korskirken i Bergen. Jeg finner ikke ut hvor han ble født - heller ikke hvor han endte sine dager. Vet at han var styrmann og at han ble enkemann i 1760. Datteren Maria bodde hos sine slektninger på Hamre prestegård da hun ble konfirmert i 1764. Lurer på om Thim kan ha vært tysk eller nederlandsk, jfr. Heithahn-navnet som jeg har fått knyttet til han. Kan noen hjelpe meg? Med vennlig hilsen Marit.

Link to post
Share on other sites
Guest Marit Monsen Bolset

Takk Bjørn! Av og til går det litt fort i svingene. Jeg har faktisk opplysningen om dåp på Thim, men har hatt litt for mange 'baller i luften'i det siste. Tror jeg nå skal konsentrere meg om en og en slektsgren av gangen! Men det er lett å bli revet med når noe plutselig dukker opp.Jeg lurer fremdeles over navnet Heithahn - det høres jo noe unorsk ut. Den godeste Thim synes ihvertfall ikke å ha endt sine dager i Bergen. Jeg får søke videre.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.