Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Linda Østby

[#12044] Sofie Sivertsen gift i Bergen?

Recommended Posts

Gjest Linda Østby

Etter muntlige opplysninger ble Sofie Sivertsen født i Arendal. Hun ble født 3 sep 1883 og døde i Bergen 23 jan 1970. Men hvor og når giftet hun seg ? Hvem var foreldrene hennes ? Hun fikk to barn f 1908 og 1909 med Ingvald Larsen Minde i Bergen. Også etter muntlige opplysninger hadde Sofie to søsken, Bertha som utvandret til Amerika og Sverre som ble drept under 1. verdenskrig. Sofie giftet seg senere med Thomas August Kvalheim. Jeg finner ikke familie Sivertsen i 1900-tellingen.Mvh Linda Østby

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Enke Arbeiderske Gunda Sofie Larsen, født Barbu i 1883, og datter av Skibsfører Elling Sivertsen, giftet seg i Årstad 20. november 1915 med Thomas August Kvalheim, skomaker, født i Manger i 1886. Hun er oppført med to barn: en datter Ingrid, født 27.mars 1902 i Arendal, og en sønn Alf, født i Årstad 14. august 1909.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Linda Østby

Datteren Ingrid var ny for meg, og siden hun var født i Arendal kan det jo være at Sofie og Ingvald giftet seg der. Ingvald døde ca 1914, kan det ha vært på Årstad ?Uansett, takk for hjelpen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.