Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Ole Rabben

[#12147] Anton Ovesen,Bø i Vesterålen-f.1882- b. i Orkdal i 1906 - barn utenfor ekteskap.

Recommended Posts

Guest Ole Rabben

08.01.1906 fikk ungkar/snekker Anton Ovesen f.1882 i Bø i Vesterålen,et barn-navn:Helga Marie. Moren hette Randi Henriksdt.Ofstad,Løvås, Orkdal.f.1884. Anton bodde da på plassen Sommervold i Orkdal. I folketellingen for 1900 finner jeg en Anton Ovesen,bosatt Myre Røsnes i Bø i Vesterålen, men hans fødselsåret er oppgitt til 1890 og han kan således ikke være faren ? I folketellingen 1900 for Orkdal, Sør-Trøndelag, finner jeg imidlertid en Anton Andersen fra Bø i Vesterålen ,bosatt på på Løvås,Orkdal, Han er da snekkerlærling.Kan det være en mulighet for at det er brukt feil etternavn,eller feil fødselsår ? Er det noen som kan hjelpe meg ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pål W. Martinussen

Den eneste Anton Ovesen jeg finner i 'Bø Slektshistorie' er Anton Johan Ovesen, f. 1882. Han var sønn av Ove Martin Urdal Anderssen og Johanna Bergitte Sakariasdtr. (Par 3063) så etternavnet Andersen er mulig. Han er oppgitt gift, men navnet på kona ukjent. (Par 4270).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ole Rabben

Hei Pål ! Det er vel overveiende sansynlig at det er rette peron du har funnet.Ved dåpsinnføringen i kirkeboken står det at Anton Andersen er:'senere gift' (ikke med barnemoren) Hjertelig takk for hjelpen! Ole

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.