Gå til innhold
Arkivverket

[#12214] Overskrift


Gjest Hege Dåpan
 Del

Recommended Posts

Gjest Hege Dåpan

Er det mulig for en forfatter av et innlegg å forandre overskriften på innlegget senere? Det hender jo at innlegg utvikler seg fra det som var det opprinnelige og for at det skal vise hva som er i innlegget så stemmer det ikke lenger med hvor innlegget har blitt vinklet, og da kan det være mindre hjelp å hente. Eller må vi lage et nytt, men da er ikke den informasjonen der lenger som man vil ha med. Dette virket kanskje litt innviklet, men jeg håper dere skjønner hva jeg mener. Mvh. Hege

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Svaret er enkelt og greitt nei. Først og fremst at det ikkje er lurt. Folk kjenner att temaet på overskrifta. Når den forsvinn på ein måte også temaet. Men folk bør for det første vera flinkare å laga overskrifter. Og så bør ein tenkja seg om når ein legg inn innlegg om det kanskje hadde vore like bra å opna eit nytt tema.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.