Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Vikås

[#12358] Styrmann Oluf Madsen (f.1866) fra Hisø

Recommended Posts

Gjest Bjørn Vikås

Klokkerbok fra Hamarøy 1887-99 viser at Anna Katrine var enke etter Oluf Madsen. Oluf Madsen var styrmann fra Arendal og var født i 1866 på Hisø. De ble viet i Bodø 23.4.1890. Hennes navn ble da oppgitt som Anna Katrine Berg Hollingen. Hun fikk sannsynligvis jenta Olga i 1892 i Bodø med Oluf Madsen. Oluf Madsen døde av ukjent årsak.Er det noen som kjenner til Oluf Madsen ????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Hisø tilhørte Øiestad (Aust Agder) i 1865. Regner med at familien til Oluf bodde der året før han ble født. Det er 11 Mads'er på den tiden, kun 10 av dem er aktuelle, og kun en er født på Hisø. Mads Rostrup 22 år, ugift, født på Hisø,styrman. Ta en titt selv på de resterende, kanskje..kanskje ikke.Uansett vil han sikkert ha noen noteringer i margen dersom du tar deg bryet å gå disse 10 Mads'ene etter i sømmene. Se ev. sjømannsrullene. Oluf bør også være ført inn i nærmeste sjømannshus til Bodø, som sikkert er Bodø også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.