Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Nina Møller Nordby

[#12406] Hmmmm....er Brukerforum allergisk mot ordet IMPONERT?

Recommended Posts

Guest Nina Møller Nordby

HJELP HJELP!!Jeg påpekte tidliger i kveld at mitt tema fra 17:58 aldri dukket opp 'som avtalt'. Nå skrev jeg et nytt innlegg med samme heading og klok av skade kopierte jeg min tekst. Joda en feilmelding oppsto denne gang og jeg brukte back-knappen. Heldigvis denne gangen. sendte det så på nytt og da gikk alt bra.Jva skjer egentlig? Begynner det å bli trangt om plassen siden tema eller innlegg forsvinner i løse luften? Er det 'klammer' eller andre tegn vi bør styre unna? Klammer har vist seg lite heldig tidligere i uken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Lars Jørgensen

Klammer (større-enn og mindre-enn tegn) er svært uheldig å benytte. Dette er en del av HTML-syntaksen og kan DEFINITIVT ødelegge (alt avhengig av hvordan debatt-basen er programmert).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Klammer KAN øydeleggja. Men når innlegg i det heile ikkje dukkar opp ser det ut som om folk ikkje har tolmod til å venta på kvittering frå systemet. Når du legg på på plass eit innlegg (etter at du har fått valet om å retta) vil det for tida gå nokre sekund før du får lista temaet du har lagt inn (eller laga innlegg til). Om du ikkje ventar på at temaet dukkar opp på skjermen, KAN du riskera at innlegg forsvinn i lause lufta. Eg skal sjå om eg kan ordna på, men eg må ha litt tid.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.