Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Nina Møller Nordby

[#12429] Lovise Larsdatter Skedsmo/Louise Larsdatter Gjerdrum/Hilda Lovise Larsen Xania

Recommended Posts

Gjest Nina Møller Nordby

(Jfr tema 8396)Kjenner noen til Skedsmo og har bygdebøker evnt. kirkebøker derfra? Ønsker i såfall å få bekreftet at dette kan være en og samme person. Står det Hilda Lovise i Skedsmo's kirkebøker?1865: Lovise Larsdatter fra Skedsmo tjenestegjør på gården Holm, Nittedal.Alder 20 år.(vekk i 1875)1870: Hilda Lovise Larsen, f.1848, fra Kristiania, føder en sønn på Seop/Skøieneiet i Nittedal.1875 Louise Larsdatter fra Skedsmo tjenestegjør på gården AAmodt østre i Gjerdrum,født 1846.Hilda Lovise er vekk, helt vekk for meg. Kan jo være logisk at hun forsvant fra bygda etter et lite 'uhell' med en handelsbetjent. Sønnen vokste opp I Nittedal som fostersønn. Gården Holm og Seop ligger svært nær.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Er det noen der ute som skal på Riksarkivet og har mulighet til å sjekke opp utflyttere Skedsmo og Nittedal for den aktuelle perioden? Kan Hilda Lovise/Lovise være den samme personen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Kjenner noen til denne Hilda Lovise fra Familysearch?-----HILDA LOVISE LARSENBirth: 19 OCT 1851Christening: 27 JUN 1852 Larvik, Vestfold, foreldre LARS HANSEN, HELENE OLSDR-----Og denne Hilda LouiseHilda Louise LARSENBirth: Abt. 1853 Nes, Akrsh., Nrwy.Marriage(s): Bernt BERGERSEN-----

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.