Gå til innhold
Arkivverket

[#12503] Landsomfattende søk emigranter


Gjest Jan Habberstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Habberstad

Kan noen oppdatere meg på muligheten for landsomfattende søk på emigranter?Jeg driver ganske intenst for tiden med slektsgransking i USA. Opplysninger fra US Census, obituaries mm om immigrasjonstidspunkt til USA må sjekkes mot emigrasjonslistene fra Norge.Dette er en smule tungvint når en må søke på hver enkelt emigranthavn her i Norge?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det vil bli laget i stand landsomfattende søk på emigrantprotokollene så snart vi har den korrekturleste versjonen av Oslo-emigrantene på plass. Vi venter på de siste filene fra Riksarkivet og er lovet dem i løpet av vinteren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Inntil vidare har me nok med å yta dei tenestene me alt gjer. Å laga ein CD er noko meir enn å brenna ein CD. Me må i tillegg ha programvare som gjer det mogeleg å søka i materialet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
Gjest Jan Peter Wiborg

Ref (2)Noe nytt her? Når ventes den korrekturleste versjonen av Oslo-emigrantene å være på plass?Og vil det ikke bli noen mulighet for landsomfattende søk på emigrantprotokollene før den er på plass?Jan Peter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.