Gå til innhold
Arkivverket

[#12571] Opplysninger etter 1900


Gjest Kari Engdal
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Det avgjøres delvis av regelverket, at vi skal være varsomme med å legge ut data om levende personer, og at folketellingene f. eks. er sperret i 100 år. Det siste betyr at vi skal legge ut 1910-tellingen ved utgangen av 2010. Vi har så langt registrert rundt 500 000 poster, og har godt 2 millioner igjen å registrere.Som følge av reglene legger vi ikke ut opplysninger om døpte etter 1900/1905, og ikke om vigde etter ca. 1920.Nå finnes det en god del materiale etter 1900 allerede i DA, bl.a. dødsfall i Norge til april 2001.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Engdal

Ok. Takk! Jeg får bare vente og se da. Men kan ikke opplysninger til og med 1902 legges ut nå? Eller gjøres det pr 10. år bare? Jeg er ikke så flink til å finne fram i DA enda. Var ikke klar over at dødsfall i Norge var registrert heller. Mvh Kari

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Er det noen spesiell grunn til at døpte for Bergen ikke er utvidet til å gjelde frem til 1900? Den stopper idag på 1894 og der har den vel vært noen år nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Vi kommer til å legge ut døpte i Bergen opp til utgangen av 1900 i relativt nær fremtid. Vi holder på å arbeide med filene i øyeblikket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.