Jump to content
Arkivverket

[#12699] Adressebøker fra Kristiania og et unionsflagg - hvor får jeg tak i det?


Guest Nina Møller Nordby

Recommended Posts

Guest Nina Møller Nordby

Jeg har tilgode å finne gamle adressebøker hos et antikvariat. Noen med erfaring eller slike bøker å selge meg?Og unionsflagget ......... umulig å få tak i?Kjenner forresten noen til om det har vært på tale å digitalisere adressebøkene?

Link to post
Share on other sites
Guest Vidar Holum

Den eneste jeg kjenner til er Ruud i Ullevålsveien Oslo som sier han har serien komplett, men vil ikke selge.Har også prøvd andre steder + det fixer p1.Men det er helt dødt. Gi meg et tips hvis du kommer over noen. Jeg mener det er NB som har rettighetene, etter de jeg har konf. med.Vidar Holum

Link to post
Share on other sites
Guest Ketil Harbek

Du finner masse digitale norske flagg her: Lenke . Men hvis du skal ha et originalt bomullseksemplar fra 1800-tallet, ville jeg vel hevet limit'en på kredittkortet og satset på f.eks. maritime auksjoner :)

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
Guest John Nordbø

Unionsflagg, Ser at du etterlyser et unionsflagg, leste nettopp et innlegg i lokalavisen vår, Asker og Bærums Budstikke , hvor en indignert leser viste et fotografi av et unionflagg (Danmark/Norge antagelig brukt umiddelbart etter bruddet med Danmark i 1814, da vi prøvde å få en dansk konge, istedenfor ble det jo union med Sverige. Dette flagget kan du sikkert få kjøpt billig, gå inn på Internett, søk lokalaviser og velg Asker og Bærums Budstikke og du vil kunne se bildet! Men du søker vel kanskje etter den svenske varianten og ikke den danske?? hilsen John Nordbø

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.