Jump to content
Arkivverket

[#12711] Familien Aas i Tr.Heim (Ane Bye Aas/Sivert Odinsen Aas/Olga Smedberg?)


Guest Ørjan Andre Aas

Recommended Posts

Guest Ørjan Andre Aas

Hjelp. Da vi ikke vet så mye om slekta på min morfars side. Hans navn er Arnfinn Aas, født 1925 i Trøndelag. Mor, Olga Smedberg (1905?). Bestefar Sivert Odinsen Aas(1871)melkekjører. Bestemor, Ane (Bye) Aas(1873?). Jeg er interessert i alt som kan spores tilbake til dem. Min bestefar vet ikke hvem som var hans far. Ikke vet han noe om sine oldeforeldre. Han er oppvokst hos sine besteforeldre. Er det noen som kan hjelpe meg videre?

Link to post
Share on other sites
Guest Ørjan Andre Aas

Tusen takk Astrid. Er veldig glad for det du fant ut. Finner du mer er jeg evig takknemmelig. Er det noe sjangs for å finne ut, av hvem som var Sivert's biologiske far/mor?

Link to post
Share on other sites
Guest Astrid Ryen

I DA finner du Døpte i Verdal 1799 - 1895. Sivert ble født som uekte barn 27/5 - 1871 og døpt 23/7 i Stiklestad kirke. Hans far var Odin, bosatt i Theim, sønn av Ole Aas. Mora var Martina, bosatt i Skogn, datter av Sivert Sjøhaug.¨Mvh Astrid

Link to post
Share on other sites
Guest Ørjan Andre Aas

Er det mulig og finne min bestefars(Arnfinn Aas) pappa? Mora het Olga Smedberg etter det jeg har fått vite. Hun ble født 1905 tror jeg. Han har aldri visst hvem som var hans far.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.