Gå til innhold
Arkivverket
Gjest idar klungervik

[#12722] Brynhild Arentsdatter

Recommended Posts

Gjest idar klungervik

Brynhild Arntsdatter fikk 28.08.1791 en sønn med Anders Rasmussen Ervig, ved navn Andreas Andersen Ervik utenfor ekteskap.Faddere var Malena Kristoffersdatter Kyrkestrand, Anne Olsdatter Spandet, Svend Eriksen Kyrkestrand, Jens Jensen Venes og Hans Knudsen Venes.Mitt spørsmål er Hvem var Brynhild, hvor kom hun fra. Hun finnes ikke i folketellingen for 1801???Idar Klungervik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Det kan være flere muligheter, men det finnes ihvertfall 2 som kan være moren: Brynil Arnsd. 35 1.g.enke, tjener, på Monsæt i Ørkedal og Brynild Arentsd. 37 1.g på Winge i Lexwigen, hennes eldste barn er bare 7 år.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Halvor Aaby

Brynhild Nielsdatter, 34 år, tjente på en gård på Ervik i Bjugn i 1801. Kanskje dette kan være mor til Andreas Andersen? Andreas var fosterbarn på en annen gård på Ervik, mens det ser ut til at faren Anders Rasmussen bodde på en tredje. Det er ikke helt umulig at farsnavnet til Brynhild er skrevet feil i en av kildene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.