Gå til innhold
Arkivverket

[#12742] Døde i Bergen 1912-1972


Gjest Bente Aaris
 Del

Recommended Posts

Gjest Bente Aaris

Finner 2 personer Henrik Larsen løpenr.186 Jan 22 1921 og løpenr. 372 Aug 02 1936,Vil gjerne vite, hvem av dem var evt. Henrik Olai Larsen f.28/10 1849 Askøy, han var gift med Synneve Severine Nilsen fra Yttre Årdal. Og hva det står i dødsmeldingen.På forhånd mange takk. Mvh Bente Aaris

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Henrik Olai Larsen døde 22. januar 1921, 72 år gammel. Han var da enkemann og 'bladmann', og etterlot seg barna Lyder Larsen, Henriette, gift med Petrus Pedersen, og Hans Larsen. Hans kone Synneve Severine Larsen var død 25. desember 1917. Folkeregisteret registrerte yrket hans som 'handlende'. Det står at han var flyttet til Bergen i 1868.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bente Aaris

Hjertlig takk Yngve Nedrebø,Har du mulighet for å se etter, hvis begravelsesprotokollen er innlevert, hvor Henrik og Synneve er begravd, vil vi være svært takknemmelig.Mvh Bente Aaris

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Gravplass står ikke i kirkeboken, men det er nærliggende å tenke seg Møllendal, siden de bodde på Årstadvollen. Møllendal gravplass har et utmerket register, og man kan ved henvendelse til kirkeverge/gravplassen kunne få opplysninger om gravnr. etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.