Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ann-Carin Bøyesen

[#12822] Ingeborg Anna Andreasdatter og Ole Olsen Toldnes, Steinkjer

Recommended Posts

Gjest Ann-Carin Bøyesen

Her er enda en nøtt for meg: Ingeborg Anna Andreasdatter ble født i 1830 og gift i 1858 (Steinkjer kirke) med tømmrmann Ole Olsen Toldnes f. 1831. Skulle så veldig gjerne vite hvem som er anene til dem...........

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sissil Bruun Sørensen

Jeg har Ingebor Anna Andreasdatter født 17.09.1829, døbt 25.10.1829 i Stod. Foreldre er Andreas Andreassen og Siren Avlisdtr. Husmandsfolk ved Nolden. Faddere er Ole Noem, Jacob Qvam, Henrich Noem, Ingebor ibid, Malena Knedal og Anne Martha Noem.Andreas og Siren giftet seg 29.10.1826. Han var da 32 år, hun 30. Forlovere er Avle Olsen Meldal og Ole Baardsen Forfang.Siren m/foreldre og farmor finner du på Overrein i Sparbu i 1801. Faren Avle står som Agle i denne tellingen. Avle og Maria flytter til Meldal i Kvam rundt 1707.Andreas finner du under Meldal i Stod 1801. Hans foreldres ble viet 23.06.1787. Faren var enkemann Andreas Nielsen Bæverdahl og moren Ingebor Christophersdatter. Forlovere var Christopher Meldal og Tarald Gudenum. Jeg finner ikke Andreas Nielsen som født i Stod. Ingebor Christophersdatter er det 3 stk. av i passende alder. Mest aktuell er kanskje Ingebor Christophersdatter Gudin-trøen, men de andre to kan ikke utelukkes.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.