Jump to content
Arkivverket

[#12859] Census 1930 Solano eller Contra Costa, California


Guest Inger J Elsebø

Recommended Posts

Guest Inger J Elsebø

Herbert Charles Hansen og Zola Marie Hotell hadde 2 barn ifølge Ancestral File. Hvis noen har tilgang til 1930 census for California, vil jeg gjerne vite navnet på barna. Herbert Charles er sønn til min 'grandtante', og familien i Norge har mistet kontakt med dem. Vet noen hvordan man får tak i obituaries fra Solano i California?

Link to post
Share on other sites
Guest Inger J Elsebø

Herbert Charles Hansen født 25.1.1892 i Benicia, Solano, CA. Zola Marie Hotell født 18.10.1895 i Mendocino Co, CA. Herbert døde 1. mars 1974 i Walnut Creek, Contra Costa, Zola Marie døde 19.7.1988 også i Walnut Creek, Constra Costa, CA. De hadde en sønn som het Robert Vernon Hansen, men han døde i 1944 i Japan.

Link to post
Share on other sites
Guest Laila N. Christiansen

Fant dem. Barna er Robert U. 8 år i 1930 den andre er utrolig vond å lese, kan være Norbert e.l. slutter i hvertfall på -bert. han var 3 år og 11 måneder.1930 U.S. Federal Census California Marin Sausalito District 37 image 6/19

Link to post
Share on other sites
Guest Inger J Elsebø

Takk Laila. Det kan vel kanskje være Herbert, det ville i all fall være en mulighet at han var oppkalt etter sin far. En annen mulighet er vel å finne det via en obituary på Herberth Charles eller Zola Marie.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest Inger J Elsebø

Etter å ha lagt en etterlysning på Ancestry.com's 'message board' i begynnelsen av januar, fikk jeg plutselig respons fra en hyggelig person, som har funnet obits. I tillegg har hun og reist til kirkegården (som ikke ligger i den byen hun selv bor i)og tatt bilder av gravstener som jeg har fått på mail. Nok et eksempel på at slektsgranskere er hjelpsomme folk!

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.