Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anne Ørvig

[#12934] Skifte etter Anna R. Houge (d.1904, Fusa) og/el. Johanne W. Smith (d.1906, Fusa)

Recommended Posts

Gjest Anne Ørvig

Jeg søker informasjon om Didrik Johan Karlsen Hauge/Houge (f.1867, Bergen) som emigrerte over Bergen fra Fusa til USA i april 1891, og lurer på om evt. skifte etter hans søster og/eller mor kan gi noen flere opplysninger om ham.De to kvinnene er: Anna Rebekka Hauge/Houge, f. 1860, Bergen, d. 1904 i Fusa. Johanne Wilhelmine Smith, f. 1829, Bergen, d. 1906, Fusa. Mvh. Anne Ørvig

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg finner lensmannsenken Johanne Wilhelmine Smith død i Strandvik sokn i Fusa 1. august 1907. Noe skifte finner jeg ikke, og dødsmeldingen sier bare 'Søn og 3 datterbørn under 18 Aar'. Jeg går ut fra at meningen er at vilkåret for offentlig skifte var til stede, ved at det var en fraværende sønn, og tre umyndige barnebarn, men det ser altså ut til at det likevel ikke ble skiftet offentlig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Ørvig

Tusen takk!! Da vet jeg iallefall at sønnen, Didrik, fortsatt var i live på dette tidspunket. Hilsen Anne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.