Gå til innhold
Arkivverket
Gjest K.Dalane Kleivane

[#13068] Mons og Siri Andersen, kor tid døydde dei i Usa?

Recommended Posts

Gjest K.Dalane Kleivane

Eg har i lengre tid prøvd å finna kor tid Mons og Siri Andersen døydde i Freemont, Benton Co, Iowa. Veit dei levde i 1900. Mons fødd 1833, Siri 1839. Emigrerte i 1865. Har søkt mykje på internett, uten hell. Kan nokon hjelpe meg med dette???

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kirsten Dalane Kleivane

Takk Laila, for linken du gav meg, har søkt der,men ennå ikkje funne noko, men der er jo så mykje der, skal prøve meir. Men har du eit tips om andre måtar å finne dette ut på, nå det som du seier er vanskeleg på nett?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila N. Christiansen

Sjekk om du finner en adresse du kan skrive til. Du finner nok ikke ut av dette bare ved å søke på nettet. Se om du finner en adresse med f.eks. COunty-clerk 1:[url="http://www.rootsweb.com/~iabenton/resources.htm>http://www.rootsweb.com/~iabenton/resources.htm nedpå siden finner du: Death Records men, du må ha den eksakte datoen. Da kan du kontakte:2:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.