Gå til innhold
Arkivverket

[#13068] Mons og Siri Andersen, kor tid døydde dei i Usa?


Gjest K.Dalane Kleivane
 Del

Recommended Posts

Gjest K.Dalane Kleivane

Eg har i lengre tid prøvd å finna kor tid Mons og Siri Andersen døydde i Freemont, Benton Co, Iowa. Veit dei levde i 1900. Mons fødd 1833, Siri 1839. Emigrerte i 1865. Har søkt mykje på internett, uten hell. Kan nokon hjelpe meg med dette???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kirsten Dalane Kleivane

Takk Laila, for linken du gav meg, har søkt der,men ennå ikkje funne noko, men der er jo så mykje der, skal prøve meir. Men har du eit tips om andre måtar å finne dette ut på, nå det som du seier er vanskeleg på nett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila N. Christiansen

Sjekk om du finner en adresse du kan skrive til. Du finner nok ikke ut av dette bare ved å søke på nettet. Se om du finner en adresse med f.eks. COunty-clerk 1:[url="http://www.rootsweb.com/~iabenton/resources.htm>http://www.rootsweb.com/~iabenton/resources.htm nedpå siden finner du: Death Records men, du må ha den eksakte datoen. Da kan du kontakte:2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.