Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Gisle Hersvik

[#13121] Kven var Anders og Malene Christensen (Vågsøy)

Recommended Posts

Gjest Gisle Hersvik

Hei, Er det nokon som kan hjelpe meg litt på veg?Ragnar Hagbart Christensen, f. 1904 i Vågsøy, d. 1943. Han var gift med Ragna Marie Mathiasdtr., f. Berge (Selje) og g. Christensen (f. 1912, d. 2001). Ho finn ein her:LenkeFinnes det fleire søsken til Ragna enn ein bror Søren Bernhard?Foreldra hans heitte etter dei opplysningane er har fått Anders og Malene Christensen, men kven var deira foreldre og kvar kom dei i frå? Elles er også opplysninger om borna til Anders og Malene av interesse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gisle Hersvik

Kanskje det er noko uklart her?Anders og Malene er foreldra til Ragnar H.Nokon som kan hjelpe?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gisle Hersvik

Har hadde denne liggande lenge no, men håper at det er nokon som kan hjelpe meg vidare.Kan dette vere den nemnde Anders Christensen som dør i 1928? [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=SORVAAGS&variabel=0&postnr=442&fulle=true&spraak=n>LenkeDenne Anders finn vi då att i FT1865 på Hougen, Stord: LenkeFamilien hans i FT1875, Haugen, Stord: Lenke. Anders er då 'bortreist' og er busett i Bergen med kone Marthe og to born: LenkeI FT1900 er Anders fortsatt busett i Bergen, men no enkemann: Lenke I FT1900 er det framleis nokon igjen av familien til Anders på Haugen på Stord:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.