Jump to content
Arkivverket

[#13121] Kven var Anders og Malene Christensen (Vågsøy)


Guest Gisle Hersvik

Recommended Posts

Guest Gisle Hersvik

Hei, Er det nokon som kan hjelpe meg litt på veg?Ragnar Hagbart Christensen, f. 1904 i Vågsøy, d. 1943. Han var gift med Ragna Marie Mathiasdtr., f. Berge (Selje) og g. Christensen (f. 1912, d. 2001). Ho finn ein her:LenkeFinnes det fleire søsken til Ragna enn ein bror Søren Bernhard?Foreldra hans heitte etter dei opplysningane er har fått Anders og Malene Christensen, men kven var deira foreldre og kvar kom dei i frå? Elles er også opplysninger om borna til Anders og Malene av interesse.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
Guest Gisle Hersvik

Har hadde denne liggande lenge no, men håper at det er nokon som kan hjelpe meg vidare.Kan dette vere den nemnde Anders Christensen som dør i 1928? [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=SORVAAGS&variabel=0&postnr=442&fulle=true&spraak=n>LenkeDenne Anders finn vi då att i FT1865 på Hougen, Stord: LenkeFamilien hans i FT1875, Haugen, Stord: Lenke. Anders er då 'bortreist' og er busett i Bergen med kone Marthe og to born: LenkeI FT1900 er Anders fortsatt busett i Bergen, men no enkemann: Lenke I FT1900 er det framleis nokon igjen av familien til Anders på Haugen på Stord:

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.