Gå til innhold
Arkivverket

[#13121] Kven var Anders og Malene Christensen (Vågsøy)


Gjest Gisle Hersvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Gisle Hersvik

Hei, Er det nokon som kan hjelpe meg litt på veg?Ragnar Hagbart Christensen, f. 1904 i Vågsøy, d. 1943. Han var gift med Ragna Marie Mathiasdtr., f. Berge (Selje) og g. Christensen (f. 1912, d. 2001). Ho finn ein her:LenkeFinnes det fleire søsken til Ragna enn ein bror Søren Bernhard?Foreldra hans heitte etter dei opplysningane er har fått Anders og Malene Christensen, men kven var deira foreldre og kvar kom dei i frå? Elles er også opplysninger om borna til Anders og Malene av interesse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Gisle Hersvik

Har hadde denne liggande lenge no, men håper at det er nokon som kan hjelpe meg vidare.Kan dette vere den nemnde Anders Christensen som dør i 1928? [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=SORVAAGS&variabel=0&postnr=442&fulle=true&spraak=n>LenkeDenne Anders finn vi då att i FT1865 på Hougen, Stord: LenkeFamilien hans i FT1875, Haugen, Stord: Lenke. Anders er då 'bortreist' og er busett i Bergen med kone Marthe og to born: LenkeI FT1900 er Anders fortsatt busett i Bergen, men no enkemann: Lenke I FT1900 er det framleis nokon igjen av familien til Anders på Haugen på Stord:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.