Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Nina Møller Nordby

[#13295] Utskriftsversjon - kjekt å ha - (temaet som forsvant)

Recommended Posts

Gjest Nina Møller Nordby

Jeg la tidligere inn et tema her i dag som nå er vekk....Hvor tok det veien?Spørsmålet mitt var om det var mulig å få til en utskriftsversjon på brukerforum uten overskrifter og mer komprimert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Eg har vanskar med å forstå at det i dei heile går at tema forsvinn. Såg du det i temalista?Svaret på spørsmålet ditt er elles nei. Grunngjevinga mi er den same som eg har svart på ALLE spørmsål om forandingar i debattforuma: Tilbodet er slik det er. Tida skal brukast til noko betre for alle enn flikka i debattforuma. Beklager.At eg no er litt krass skuldast ikkje at eg har ist interessa for forslag til forbetringar. Me har til og med fått på plass system for å ta vare på gode forslag. Men dei blir ikkje brukte, no.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Skjønner det, det var mer et praktisk spørsmål i forhold til papirmengden på noen av temaene. En kan jo komprimere utskriften selv om det ikke er helt det samme.Joda temaet 'Utskriftsversjon - kjekt å ha' så jeg, og mail ble sendt meg 18:25:25

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.