Gå til innhold
Arkivverket

[#13301] Slekt i Tyskland


Gjest Ann Kristin Myrås
 Del

Recommended Posts

Gjest Ann Kristin Myrås

Hei. Er helt fersk i tralten, og trenger hjelp til å finne tyske kilder å starte med. Utgangspunkt i Bremen, Tyskland, Hermann Röder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inger Bjørnaas

Her kan du melde deg på en liste der du kan legge inn etterlysning og så får du alle innlegg inn på din e-post (både dine etterlysninger og eventuelle svar, samt andres etterlysninger med svar)[url="http://list.genealogy.net/mailman/listinfo-e/famnord>LenkeHer har du en annen mulighet for å etterlyse:http://genforum.genealogy.com/germany/Her har du også en liste over kilder:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Are S. Gustavsen

Hei Ann Kristin!Litt pussig at ingen har informert deg om 'Arbeidsgruppe for europeiske aner'. Denne gruppen ble dannet innen Norsk Slektshistorisk forening 6. januar 2000. Gruppen avholder 2-4 møter i året, i utgangspunktet på NSFs biblikotek i Oslo, nå Ullevålsveien 1. Et møte er holdt i Bergen, 16. september 2000 i forbindelse med slektsforskerdagene som en del av Kulturby 2000.Det viktigste her er egne internettsider under NSFs sider:http://www.genealogi.no/Klikk deg inn på 'Eur. Aner' i bunnmenyen. Deretter kan du finne blant annet egne ressurssider Tyskland (og tyske områder) og Frankrike.Ønsker du medlemskap i gruppen (uavhengig av medlemskap i NSF), betaler du en lav kontingent på kr. 50,- pr. år.mvh Are

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.