Jump to content
Arkivverket

[#13318] H. Kristiansens busser/turbiler i Ringeriksdistriktet


Guest Anne Margrete Gilhuus

Recommended Posts

Guest Anne Margrete Gilhuus

Noen som kjenner til dette busselskapet?De skal ha hatt tilhold på Ringerike el. Jevnaker. Vet ikke om det fortsatt eksisterer da jeg ikke kan finne det i noen tlf. katalog.Tror det ble startet av en slektning av min mann som het Harald Kristiansen, født tidlig på 1900-tallet på Hønefoss.Hans foreldre var Kristian og Alma ThomassenMvh Anne M.

Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Rutebilhistorisk forening er nok plassen då. Kanskje du bere skal senda ein epost til redaktøren i bladet deira; Bjørn Falck Russenes. Han har epostadresse redaksjonen@rhf.no. Dei som er interessert i bussar skulle elles melda seg inn i denne foreningen. For 300 kr året får du fem fine blad. Innmelding på same adresse.

Link to post
Share on other sites
Guest Ole E. Yttri

Du skal til Oslo. Selskapet eksisterer fortsatt, du finner det i telefonkatalogen. Disse turbussene var i mange år i hovedsak å se på sightseeing-turer innenbys i Oslo, men nå for tiden er de da stadig vekk å se på veiene både i Oslo og alle andre steder hvor turbusser ferdes.Med vennlig hilsenOle E. Yttri

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Margrete Gilhuus

Takk Ole :-)Rart jeg ikke fikk det opp da jeg søkte på turbusser på Gule Sider-Østlandet i tlf. katalogen?! Mulig jeg hadde for snevert søk.Jeg får slå opp i en Oslokatalog så ordner det seg nok :-)Mvh Anne M.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.