Gå til innhold
Arkivverket
Gjest T. Grindheim

[#13418] Sigrid Monsdtr. fra Masfjorden i Hordaland

Recommended Posts

Gjest T. Grindheim

Leter etter foreldrene til Sigrid Monsdtr. f.1867 i Masfjorden. Hun ble senere gift med Johannes f.1866 og de bodde på Haugsmyr i Lindås i 1900-tellingen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Unni Krongård

Hei, jeg har masse aner fra Masfjorden, og du vil finne allt i Masfjordbøkene, som er å låne på biblioteket. Det er 2 bind, de er oversiktelige, lettleste, Vet du vilken gård Sigrid kom fra, ??Det er ikke umulig at det er søre Hope., eller indre Hope.Navnet kan tyde på det. Med vennlig hilsen Unni

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Siri, datter av innerst Mons Knudsen Store Matre og kone Sygni Rasmusdatter, er født 3. februar og døpt 17. februar 1867.Mons Knudsen var i 1865 ugift, og hjemme: LenkeMasfjordboka bind 1, side 1042 (1973-utgaven), har utfyllende opplysninger, og forteller at Mons var født 4/10 1843, at han giftet seg 3/7 1866 med Sygni Rasmusdatter Skjeggedal og at de bosatte seg på Toftegård i Austrheim.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.