Gå til innhold
Arkivverket

[#13607] Her ligger det flere 1875 tellinger på nett - legg din link her


Gjest Nina Møller Nordby
 Del

Recommended Posts

Gjest Nina Møller Nordby

Jfr tema 13454 'Aksjon komplett 1875-telling på nett'. Det dukker opp en og annen link til tellinger som ikke ligger på nett ennå. Har du noen flere så legg dem her, og la dette være et tema kun for slike linker:Herdrum i Vestfold (kun en del av tellinga)[url="http://folk.uio.no/khunskaa/slekt/>http://folk.uio.no/khunskaa/slekt/Levanger kommune (Utskrift av registreringene ligger i Levanger folkebiblioteks lokalavdeling) http://www.levanger.folkebibl.no/.Grong i N.Trøndelag, i hefteform (Grong historielag)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Marie Sandhaug

Skjeberg historielag i Østfold har utgitt FT 1875 i bokform.Fredrikstad og Omegns historielag har også trykt og utgitt FT 1875.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

'Historiske persondata i Norge' hos RHD, [url="http://www.rhd.uit.no/>http://www.rhd.uit.no/ , inneholder en ikke helt oppdatert oversikt over dataregistrert kildemateriale. Flere 1875-tellinger som ikke er nevnt her er med i oversikten. Hvorfor ikke sende en epost til innehaverne av disse avskriftene med oppfordring om å publisere på Digitalarkivet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.