Jump to content
Arkivverket

[#13642] Hvorfor er mitt spørsmål tatt vekk fre førstesiden?


Guest Anne Lise Hovdal

Recommended Posts

Guest Anne Lise Hovdal

Jeg skrev et spørsmål om skifter i Ål tidligere i dag, men det er på grunn av god husk med tall at jeg finner det igjen med svar. Hva har skjedd med nr. 13626?

Link to post
Share on other sites
Guest Aase R Sæther

Men med den lavinen av innlegg som kjem i brukarforum for tida, tek det ikkje så lang tid før eit spørsmål rasar ut av fyrstesida dersom det ikkje er aktivitet på det.

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lise Hovdal

Det var meningen at det skulle postes til Arkivforum, og jeg beklager feilen. Er ikke så 'innkjørt' i disse forumene enda.

Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Jeg flyttet temaet om skifter i Ål til Brukarforumet ettersom jeg ikke så at det gjaldt Digitalarkivet eller Statsarkivet i Bergen, ei heller kunne det sies å omtale arkiv/arkivsaker generelt.

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lise Hovdal

Beklager at jeg vet for lite om reglene for hvor forskjellige spørsmål skal postes. Jeg forstår jo at etterlysninger på aner skal på Brukerforum, men utover det har jeg problemer med å skille mellom hva som skal hvor.

Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Vi har delt inn foraene etter hvem en ønsker kontakt med. Som det står i hjelpe-teksten (lenken Hjelp i den øvre lyseblå linjen når du ser på temalisten, ikke når du er inne på et tema): 'Me har no to fora; eitt me kallar arkivforumet og eit anna me kallar brukarforumet. I det første legg du tema der du vender deg til folk i Digitalarkivet eller andre arkivfolk; først og fremst dei tilsette ved Statsarkivet i Bergen. I brukarforumet legg du tema der du først og fremst vender deg til andre brukarar av Digitalarkivet.'Brukarforumet har utviklet seg i stadig større grad til å bli et etterlysningsforum, men det er ikke utelukkende for etterlysninger, det er brukernes forum hvor en kan få luftet alle de spørsmål, frustrasjoner, gleder en må ha i forbindelse med kilder, slektsgransking, historieforskning o.a. studier relatert til fortiden vår.Så i hovedsak skal alle bruke Brukarforumet, men når en har spesifikke henvendelser til Digitalarkivet eller Statsarkivet i Bergen, kan en bruke Arkivforumet.

Link to post
Share on other sites
Guest Egil Thee Danielsen

Jeg er nok selv kommet i skade for å plassere et innlegg i galt forum og ber derfor vennligst om at redaktøren overfører det til Arkivforum. Det dreier seg om 13300 «Russisk flåtebesøk i Bergen i 1924». Bidraget har per dags dato stått i nesten 3 uker i Brukarforum og blitt åpnet 108 ganger, men ingen har kunnet svare på forespørselen. Ikke så rart. Rett adressat er nok Statsarkivet i Bergen.Jeg beklager feiltakelsen.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.