Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bente Aaris

[#13727] Søker skifter Vatsvern Skipreide Voss

Recommended Posts

Gjest Bente Aaris

Takknemmelig for opplysninger i skifte (om det finnes) etter:Jacob Knudsen Træfald gravlagd 27/12 1763 Evangerog etter sønnen:Joen/Jon Jacobsen Træfald gravlagd 7/4 1799 Evanger.(En slekt med forviklinger).(Finner ingen av dem med i skifteregisteret for Nordhordaland, selv om dokumentasjonen for årstallene i basen skulle tilsi det for Joen).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Skifte på Trefall 10. februar 1763 hos enkemann Jacob Knudsen Trefall i levende live, til hans seks barn: sønn Knud J, på garden, Ole J., 17 år, datter Gundbjør J., gift med Iwer Langedahlen i Hammer, Ragnilda J., gift med Peder Guldbraae, Anna J., 29 år og ugift, Kari J., 26år og ugift.Vi finner ikke skifte etter Jon Jacobsen Trefall.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Aaris

Hjertelig takk, selvfølgelig var Jacob's utenfor ekteskap fødte barn Ragnilde f.1713 og Joen f.1718 ikke med på den tiden.Mvh Bente Aaris

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.