Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Terje Aarland

[#13795] Kari Sakariasdtr. f. 1853 på Brekke i Fitjar (noverande Austevoll) - g. i Risør?

Recommended Posts

Guest Terje Aarland

Kari vart fødd på Brekke i Fitjar og har i følgje folketelljinga for 1900 vore busett i Risør. Lenke Er det mulig å finne ut om Kari var enke då ho gifte seg med Johannes og kor tid ho busette seg i Risør? Kan ho ha hatt fleire barn som kan vært fødd i Risør?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Kari Sakkariasdatter var gift med Johannes Størksen Eikholmen, og hadde sine barn med ham. Ekteparet må ha bodd i Risør i noen år, men fikk skyldsatt Eikholmen, gnr. 4/2 i Austevoll, 12. april 1893, og var sikkert da kommet til Austevold. Skjøtet er datert 7. desember 1894.Da datteren Gunda Sofie ble konfirmert står det at hun var datter av Johannes Størksen Eikholmen, og at hun var født i Risør 6. oktober 1890, og døpt der 14. desember samme år.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Terje Aarland

Jeg finner Kari Sakariasdtr. og Johannes Størksen sitt giftarmål i Risør den 2. feb. 1888 (nr. 2 1888) i den skanna kirkeboken for Risør. Lenke Var Kari bosatt i Risør på det tidspunktet de giftet seg. Dette paret var søskenbarn. Var noen av dem gift før de ble gift i 1888. Lar det seg gjøre å finne ut når de flyttet til Risør og hva og hvorfor de var der da ekteskapet ble inngått?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.