Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Øystein Lillegaard

[#13817] Steen Esten eller Peder (Trondheim eller Byneset)

Recommended Posts

Guest Øystein Lillegaard

Søker etter slekten til Peder Johnsen Steen, som var gift med Aletha Henrichsdatter. Jeg vet lite om disse, men når datteren Henrikka Jonetta døpes i 1774 i Vår Frues kirke i Trondheim, er en av fadderene Esten Steen. Han blir senere prost og sogneprest i Trondenes. Esten skal være født på Byneset. Henrikka Jonetta bor hos Esten Steen i 1801 tellingen, på pestegården i Trondenes. Søker ellers alle opplysninger om disse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ruth Gaustad

Håper jeg kan gi deg litt hjelp. Min manns slekt kommer fra Byneset og i den forbindelse finnes det her i huset en bok som heter Nes eller Bynes (og Buvik) En bygdebeskrivelse, utgitt 1894. I den boka finner jeg noe om Prost Steen,her er navnet Eystein, men Trondenes er nevnt så jeg regner med at dette er den du søker. Det blir for langt å gjengi alt her,men hvis du er interessert så ta kontakt over min e-postadr: trysil-stallen@trysil-stallen.no så kan jeg prøve og kopiere fra den gamle boka. Vennlig hilsen Ruth.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.