Gå til innhold
Arkivverket

[#13854] Foreldre til Hans Jørgensen, født 1784 på Gran i Hadeland


Gjest John Aalen
 Del

Recommended Posts

Gjest John Aalen

Hans Jørgensen skal være født ca 1784 en plass på Østlandet.Han blir konfirmert 19 år gammel på Gran i Hadeland og blir gift med Kari Johanne Iversdatter i Os ved Bergen ca 1814.Han flytter med henne til Skjold kommune i Rogaland og bor der resten av sitt liv.Hans Jørgensen er av de reisende og sier under et avhør med myndighetene at han ikke vet hvem som er hans foreldre. Er han konfirmert som han sier, burde vel hans foreldre stå oppført i kirkeboka.Det samme blir det vel under hans giftemål i Os ca 1814. Har i lengre tid søkt etter hans foreldre uten resultat.Håper noen av de rutinerte på dette forumet kan klare denne nøtten her. Hilsen J.Aalen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans Myhre

Hei John, finner en Hans døpt 13. søndag efter Trinitatis 1782 på Gran. Foreldre:Jørgen Pedersen og Gudbjør Christensdatter, Blecheneie. Paret får flere barn så hvis Hans skal være av de ' reisende' tviler jeg på om det er den riktige. Hva står i boka ved konfirmasjonen? Hans

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.