Gå til innhold
Arkivverket

[#13874] Ekteskap i Os rundt 1814


Gjest John Aalen
 Del

Recommended Posts

Gjest John Aalen

Søker etter en bekreftelse på om Hans Jørgensen og Kari Johanne Ivarsdatter inngår ekteskap i Os ca 1814.Hans Jørgen skal være født en eller annen plass (Gran på Hadeland?) på østlandet rundt 1784, og Kari Johanne Ivarsdatter er født i Søndre Bergens Amt i 1795.Hvis de står oppført i noe kirkebøker ang. ekteskap,er jeg også interessert i å vite hvem hans foreldre er. Hilsen J.Aalen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det er dessverre en lakune i kirkeboken for Os A 11 med hensyn på vielser og dødsfall etter 1808. Først med den nye kirkeboken i 1816 kommer disse handlingene på plass igjen.Svaret blir følgelig at vi nok ikke kan skaffe opplysninger om en vielse i Os ca. 1814.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest John Aalen

Hei Yngve. Takk for raskt svar. Når er den nye kirkeboken klar? Dette spørsmålet var vel ventet. Hilsen J.Aalen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Jeg er nok litt usikker på innholdet i spørsmålet. Den delen av kirkebok 11 som presten ikke har ført, vil nok dessverre aldri dukke opp. Registrering av kirkebok A 12 for Os vil nok komme en gang, men ikke umiddelbart, om ikke noen får ånden over seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.