Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Bjarne Birkrem

[#13892] Jørgen Halgrimsen Benterud, f. 1823 i Nes i Hallingdal

Recommended Posts

Guest Bjarne Birkrem

Er det noen som har tilgang til lesbare kopier av kirkebøkene for Nes i Hallingdal, og som kunne ta seg bryet med å sjekke en ting for meg?Min tippoldefar, Jørgen Halgrimsen Benterud, var født i Nes i 1823. Foreldrene var Halgrim Svensen Benterud (eller muligens Børdal på den tida Jørgen ble født) og Birgit Jørgensdatter. Problemet mitt er at de aktuelle sidene av Riksarkivets mikrofichekopi av kirkeboka er bortimot uleselige, slik at jeg ikke har klart å finne Jørgen i listen over døpte. Jeg regner med at han står der, men skriften er så svak og uleselig at jeg ikke kan være sikker. Har noen tilgang til kopien av den samme kirkeboka (eller kanskje til og med originalen) på Statsarkivet på Kongsberg? På forhånd takk!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tormod Thoresen

Hei.Det er ikke det minste rart at du ikke finner Jørgen Halgrimesen født, da han ikke ble registrert døpt i kirkeboka.Han , kona og barna står nevnt i den nye utgaven av Gards og Slektshistorie for Nes i Hallingdal utgave 1 på side 227. Forfatter er Terje Østro.Tormod

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.