Jump to content
Arkivverket

[#13922] Kopparbergs län i Sverige, Ole Sevaldsen Kværnes flyttet dit fra Rendalen, Norge


Guest Håvard Storli

Recommended Posts

Guest Håvard Storli

Min tippoldefar, Ole Sevaldsen Kværness f. 14.09.1839, flyttet fra Rendalen i Norge og til Sverige i 1873. Han finnes i folketellingen for 1890, da bosatt i Kopparbergs län. Hvis det er noen som kan hjelpe meg med flere opplysninger om ham, vil jeg være svært takknemlig for å få høre fra dere.

Link to post
Share on other sites
Guest Nina Møller Nordby

Still spørsmålet ditt på Anbytarforum. Det er mange som kan gjøre oppslag i 1890 tellinga og fortelle deg nøyaktig hvor i länet han befant seg.

Link to post
Share on other sites
Guest Håvard Storli

Har lagt inn en forespørsel i noe som heter 'Dalarøtter', men ikke fått noen respons. 'Dalarøtter' er vel en del av Anbytarforum? Stemmer det?Jeg fant Ole Sevaldsen ved å søke i den Svenske folketellingen for 1890. Men jeg har ikke abonnement og fikk derfor bare vite at han var bosatt i Kopparbergs län, så jeg tenkte som deg at noen som har mulighet kunne søke videre for meg.

Link to post
Share on other sites
Guest Nina Møller Nordby

Ikke alle leser Dalarøtter (lokalvariantene av Anbytarforum). Dessuten finnes det en egen bolk for akkurat oppslag i 1890-tellinga i selve Anbytarforum. Valget er ditt, og litt enklere enn å streve her på DA.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.