Gå til innhold
Arkivverket

[#13998] Folkeskolelærer Henrik Nikolai Heitman Hansen, Lovund, Nordland, etterlyses


Gjest Randolf Lindegård, Tromsø
 Del

Recommended Posts

Gjest Randolf Lindegård, Tromsø

Er det noen som har kjennskap til folkeskolelærer Henrik Nikolai Heitman Hansen, født 5/6 1872 på Lovund i Lurøy kommune, Nordland. Han ble gift med Hanna Marie Sigvartsen i 1883. De hadde barndåp i Lovund i 1906 til Henry Sverre Henriksen, f 2/2-1906. Denne Henry fikk navneskifte i 1944 til Lilleng, men det er uklart om faren har endret navn. I alle fall, det blir sagt at folkeskolelæreren med familie dro sørover. Og hermed er alle spor borte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Carl-Otto Seljelid

Det jeg kan tipse deg om er en Oddbjørn Jensen, faktisk i Tromsø, som har holdt på med slekt i Lovund i lengere tid. Han har også noen artikler i Lurøyboka 96/97 og 98/99 som kanskje kan være av interesse. Kanskje han kan hjelpe deg videre?Forøvrig ser Henrik Nikolai Heitman Hansen ut til å være utrolig ung når han gifter seg med Hanna Marie Sigvartsen i 1883!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Randolf Lindegård, Tromsø

Takk for din observasjon - 1883 skal være fødselsåret til Hanna Marie. De giftet seg nok ikke før noen år etter århundreskiftet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.