Jump to content
Arkivverket

[#13998] Folkeskolelærer Henrik Nikolai Heitman Hansen, Lovund, Nordland, etterlyses


Guest Randolf Lindegård, Tromsø

Recommended Posts

Guest Randolf Lindegård, Tromsø

Er det noen som har kjennskap til folkeskolelærer Henrik Nikolai Heitman Hansen, født 5/6 1872 på Lovund i Lurøy kommune, Nordland. Han ble gift med Hanna Marie Sigvartsen i 1883. De hadde barndåp i Lovund i 1906 til Henry Sverre Henriksen, f 2/2-1906. Denne Henry fikk navneskifte i 1944 til Lilleng, men det er uklart om faren har endret navn. I alle fall, det blir sagt at folkeskolelæreren med familie dro sørover. Og hermed er alle spor borte.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Guest Carl-Otto Seljelid

Det jeg kan tipse deg om er en Oddbjørn Jensen, faktisk i Tromsø, som har holdt på med slekt i Lovund i lengere tid. Han har også noen artikler i Lurøyboka 96/97 og 98/99 som kanskje kan være av interesse. Kanskje han kan hjelpe deg videre?Forøvrig ser Henrik Nikolai Heitman Hansen ut til å være utrolig ung når han gifter seg med Hanna Marie Sigvartsen i 1883!

Link to post
Share on other sites
Guest Randolf Lindegård, Tromsø

Takk for din observasjon - 1883 skal være fødselsåret til Hanna Marie. De giftet seg nok ikke før noen år etter århundreskiftet.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.