Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karin Olofsson

[#13999] Eggenvald och Sandbergsvald i Skogn, Hammer fra Verdal

Recommended Posts

Gjest Karin Olofsson

Hej! Känner någon till följande personer (från ett tidiagre inlägg)Zacharias Hammer, f 1809 i Verdal, snekkermester i Levanger?Ole Nilsen Over Eggenvald, f 1770-1780? han blev far till skredder Johan Peter Olsen, f 1807, som bodde i Lillemo (Skogn)?Haldor Hansen nord Sandberg, samtida med Ole Nilsen, som flyttade till Reistadaunet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Lise Hovdal

Finner Johan Petter Olsen under Lillemo i Markabygda i 'Skogn Historie' bind 8: Han ble kalt Petter skredder, og var gift med Martha Haldorsdatter født 1810. De bodde i plassen Svedjanh under Lillemo fra før 1835, og var der til etter 1855.Hans far som er oppgitt vet du jo. Martha Halldorsdatter var datter av Haldor Hansen Sandbergvald. Johan Peter og Martha ble gift i 1833, og fikk disse barna: 1)Karen født 18282)Kristian født 18313)Ole født 18354)Peder Martin født 1843Dessverre er ikke Sandberg i de bøkene jeg har av Skogn Historie, og heller ikke Eggesvald hvis det er i Skogn/Levanger. Finner ingen Ole Nilsen i hverken Reistadaunet eller Reistad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.