Gå til innhold
Arkivverket

[#14030] 'Gjør det selv DNA-test'


Gjest Nina Møller Nordby
 Del

Recommended Posts

Gjest Nina Møller Nordby

Hvor seriøst skal man ta et slikt tilbud Lenke ???? Og for ikke å snakke om det etiske aspektet???? Håper aldri denne pakka når våre butikkhyller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Barbara Lose

DNA-tests er automatisert i dag, men likevel er denne teknikken komplisert^. Ingen person kan utføre en DNA-test hjemme. 'Free DNA Test Kit' er bare en 'Specimen collection kit'.GENE TREE DNA Testing Center (In Salt Lake City, Utah) har sannsynligvis fagkunnskaper og utstyr til å gjøre seriøse DNA-analyser. Håper det er forbudt å teste material fra probander uten deres innvilgelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Hatvik

Dersom du har doktorgraden eller tilsvarande i genetikk / genteknologi, er relativt fri for etiske skruplar og du samstundes bør i eit dertil eigna laboratorium; så kan du truleg 'utføre en DNA-test hjemme'.Men dét er vel òg det einaste tilfellet.Eg tar prinsipielt aldri slike (eller liknande) tilbod alvorleg, men vrakar dei konsekvent.Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Barbara Lose

Selvsagt kan man gjøre DNA-tests hjemme dersom man bor i en genlaboratorium. Jeg har bare doktorgraden i botanikk - dessverre ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.