Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Eva Johannessen

[#14145] Hågen Bardonsen i Oppland

Recommended Posts

Guest Eva Johannessen

Hågen Bardonsen på Lille Goplum i Torpa er min 8.tipp.Han har ei datter Marte/Marit Hågensdatter f.ca.1684.Hun gifter seg 3.4.1712 i Nordsinni med Ole Johannessen Odde.Er det noen som kan hjelpe meg med å finne ut hvor han Hågen Bardonsen er født og hvem er hans foreldre og kone er? Eva

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rune Hårstadsveen

Hei Eva! Kan dessverre ikke gi deg noe konkret svar, men navnekombinasjonen fikk meg til å tenke mot Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Øyer og Ringebu.Berdon Segelstad er en kjent fyr i Ringebu, som nevnes bl.a. i 1612. Han har etterslekt, og hvis jeg ikke husker feil dukker Berdon-navnet opp igjen i ei grein som går via Søre Bjørge i Fåvang til Øyer, og her blir vel også Hågen-navnet brukt. Men som sagt - dette blir lite konkret.Ødegaard nevnes også Berdon-navnet i Gudbrandsdalen, og han nevner bl.a. Berdon på Aulestad i Gausdal i 1647. Fra Gausdal til Torpa er ikke avstanden stor...Ellers burde Hågen Bardunsen være å finne i 1666-manntallet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.