Gå til innhold
Arkivverket

[#23049] Serina Susanne Hansdtr 1739 -1823 Nordland/ Troms


Gjest Roy Kåsa
 Del

Recommended Posts

Gjest Roy Kåsa

Serina gift med Mads Benjaminsen og senere Ole Baltser Mathiassen har jeg ingen sikre foreldre på. En kilde oppgir Hans Hansen og Marit Kristoffersdtr, men intet om deres gifte,alder eller bosted. Kan noen hjelpe med mer kjøtt på beina??Roy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse K. Kristiansen

Kan det være denne familien i1801? Lenke Jeg kan sjekke manntall 1763 0g 1769. Det kan være et skudd i blinde, men blinde høner finner også korn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse K. Kristiansen

Her er Brokvik i 1769 med Mads Benjaminsen og de eldste barna.Brochvigen Mads Benjaminsen mand No 22Brochvigen Siri Hansdatter hustruBrochvigen Benjamin Madsen barnBrochvigen Hans Madsen barnBrochvigen Berette Madsdatter barnBrochvigen Anne Maria Madsdatter barnBrochvigen Magrethe Madsdatter barnBrochvigen Maren Madsdatter barnBrochvigen Karen Nielsd enke husmandDu kan jo sjekke Trondenesbøkene og se om det er rett familie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roy Kåsa

Heisan Åse. Jo, det er riktig familie du her har. Trondenes bøkene har ingen foreldre på Serina (Siri) Hansdtr Det oppgis bare at Serina muligens er fra Dverberg ( Andøya)Hun giftet seg med Mads i 1760 på Andenes.Roy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.