Gå til innhold
Arkivverket

[#23896] Transportable slektsfiler for lommepc?


Gjest Heidi Lyshol
 Del

Recommended Posts

Gjest Heidi Lyshol

Jeg husker vagt å ha hørt om at det går an å bruke en eller annen form for programvare for å ta med seg slektefilene sine på lommepc'en. Har noen erfaring med dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest André Reitan

Jeg bruker et program som heter Pocket Genealogist, som fungerer ok. Når jeg sier Ok, så er det fordi jeg bare bruker gratis-versjonen, og går glipp av en del funksjoner. Kan bl.a. ikke redigere data, men må legge inn notater på hver person. Kan så hente ut raporter på hva som er lagt inn siden forrige synkronisering. fullversjonen leser også f.eks. Legacy direkte, men gratis bare gedcom.virker til PocketPC. Finnes andre som virker på PalmOS.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Fra den Engelske postlisten har jeg klippet følgende melding og tenker at den kan være av interesse, Norsk og Dansk språkversjon er tilgjengeligPocket Genealogist users,There's a new version of Pocket Genealogist now available and is another free update.The most note-worthy change for Brother's Keeper users is the addition of a GEDCOM 'profile' for BK which greatly increases the quality of the import.Here is the complete list of changes:[url="http://www.pocketgenealogist.com/changelog.htm>http://www.pocketgenealogist.com/changelog.htmAnd the downloads can be found here:http://www.pocketgenealogist.com/download.htmA new user guide is also available although the changes are minor:http://www.pocketgenealogist.com/documents.htmAlso, all of the language packs have been updated for this release:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.