Gå til innhold
Arkivverket

[#29327] E-post adresse.


Gjest Arne Bryøen
 Del

Recommended Posts

Gjest Arne Bryøen

Hei ! Jeg har en slektsinteressert venninne som ikke har E-mail enda. Er hun helt avskåret fra å 1: Legge inn sitt/sine problem ? 2: Få svar fra 'gode hjelpere' ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Siv Eidevik

Å skaffe seg en e-post adresse er gjort på et par minutter, det er bare til å gå inn på feks, start.no eller en annen startsiden som tilbyr gratis tilgang til e-post.Mvh Siv....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

E-postadressen er viktig for den gjør det mulig for oss i Digitalarkivet å komme i kontakt med debattdeltakerne hvis vi trenger det. Samtidig, og kanskje enda viktigere, så blir det sendt ut meldinger fra vår server til den oppgitte e-postadressen med bekreftelse når innlegg er lagt inn og meldinger når noen har svart i et tema du har startet. Vi gir ikke e-postadressen videre til noen.Som Siv Eidevik påpeker, kan hvem som helst skaffe seg e-postadresser gratis på bare et par minutter. Start.no er bare et av stedene, yahoo.com og hotmail.com er også svært populære.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arne Bryøen

Takk for svar. Jeg skal hjelpe henne i den retning. At hun får svar tilbake om sine spm etc. er jo et godt argument for at hun skaffer seg E-mail adr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.