Gå til innhold
Arkivverket

[#29753] Kristine Andersdatter Tangen f?


Gjest Inger Sofie Olberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Inger Sofie Olberg

I flg fs skal Kristine Andersdatter Tangen fått 2 døtre med Abraham Arnesen f. 1761 gift (datoen ukjent)Abraham er enkemann i 1801 og begge døtrene Gunild og Elisabeth er døpt på Nesodden, hhv 1790 og 1793.Elisabeth Abrahamsdatter gifter seg 22 oktober 1823 i Domkirken, Oslo m John Olsen ukjent opphav. Alle 4 barna døpt på Nesodden.Mulig at det er et sted på Nesodden som heter Tangen?Finnes det noen som kan hjelpe?mvh Inger Sofie Olberg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunn Huglen

Her har du vel dåpen til Elisabeth Abrahamsdatter på Tangen.LenkeTangen heter et sted på Nesodden, så da er det vel her barna er født og døpt.Kirkebøker herfra har jeg dessverre ikke adgang til, og denne dåpen på F. S. må sikkert sjekkes m mot kirkebøker.Mvh. Gunn Huglen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunn Huglen

Her ser det ut til at jeg har funnet din familie i 1801. her er Abraham blitt enkemann, og barna bor hos han. LenkeAas er vel ikke så langt unna Nesodden.Mvh. Gunn Huglen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.