Gå til innhold
Arkivverket

[#30697] Marinius Hansen 1850 i Kristiansand


Gjest Gerti Stenberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Gerti Stenberg

Hej! Jag söker förfäder till Marinius Hansen f.1850 i Kristiansand och hans hustru Emma Eriksen f.1854. De gifte sig 1875. Mvh Gerti Stenberg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Harald Storaker

Dei einaste spora eg kan finne av dei er vel det du har far før, Familysearch: [url="http://www.familysearch.org/Eng/Search/igi/individual_record.asp?recid=100169929762&lds=1&region=12&regionfriendly=Norway&juris1=&juris2=&juris3=&juris4=&regionfriendly=&juris1friendly=&juris2friendly=&juris3friendly=&juris4friendly=>LenkeDessuten sønnen Johan (1878-1947) Lenkeog dattera Josefin, f. 1880 LenkeDisse opplysningane er 'submitted by a member of the church'. Det er fra ein privat slektsdatabase, og ikkje avskrifter fra kirkebok. Det virker merkelig at ingen av dei navna er å finne i Familysearch kirkebokavskrifter fra Kristiansand, eller i folketellinger. Det einaste eg har funne som kan likne er ei Josefine, tjenestejente i Fredrikstad: Lenke Og ho er nok av ein annan familie:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Er det denne du sikter til?Marinius Hansen Event(s):Birth: ( 1850 ) (Kristiansand, Vest-Agder, Norway)Spouse: Emma EriksenMarriage: (1875) (Kristiansand, Vest-Agder, Norway)I FS er opplysningene, bortsett fra navn på brudeparet, satt i klammer (jeg har erstattet dem med parentes, så de kommer fram her), hvilket kanskje kan tyde på at dette er sånn cirka. Også når det gjelder barna står opplysningene i slike klammer, men barna skal hete Johan, f. 1878 og Josefine, f. 1880 – i Kristiansand (?). Foreløpig har søk i folketellingene ikke gitt full klaff. I FS er det heller ingen referanser til batch- eller filmnummer, og ikke navn på noen bidragsyter…..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gerti Stenberg

Hej! Tack för er villighet att hjälpa! Lars Ove, länken ledde inte till någon Martinius. Mvh Gerti

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.