Gå til innhold
Arkivverket

[#31940] innsatte på tukthuset i Bergen


Gjest Renathe-Johanne  Wågenes
 Del

Recommended Posts

Gjest Renathe-Johanne  Wågenes

Går det an å bestille kopier av det som står om en person som er på tukthuset? det står vel litt om hvorfor de var der?? På internett er det nevnt folio nr, er dette nok for å finne fram (har jo navnet også)?? Jeg lurer litt på hva som skjedde med et barn og hennes far. I tillegg lurer jeg på om det finnes oversikt over tukthuset i 1815-1821??I 1815 mangler konen i huset, mens mann, barn og hennes far er nevnt. Litt underlig!? eller var det en mangelfull telling??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det kan bestilles kopier, og de kan leveres så sant originalen tåler kopiering. Protokollen inneholder en del informasjon om hvorfor vedkommende var satt inn etc. Vi vil komme til å legge ut bilder av den eldste tukthusprotokollen for Bergen i løpet av nærmeste framtid.Det finnes sammenhengende rekke med tukthusprotokoller fra 1771 til godt etter 1870.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.