Gå til innhold
Arkivverket

[#32130] Dødsmelding i Bergen


Gjest Oddvar Søreide
 Del

Recommended Posts

Gjest Oddvar Søreide

I ett innlegg i Brukerforum har noen amerikanere gjennom BT etterlyst slektninger i Bergen [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=32116&sok=&startnr=&antall=&spraak=>LenkeI den anledning kan det sjå ut til at Ernest Amadeus Mikkelsen kan ha vært inngift i den slekt som etterlyses. Finnes det opplysninger om navn på enke, eventuelt arvinger i denne dødsmelding

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Han var født i Bergen 2. september 1855 og enkemann etter Kristine, død 20. november 1938. Han etterlot seg barna Solveig Johansson, Nybro, Sverige, Finn Michelsen, California, USA, Elisa Anderson, San Fransisco, Alvilda Johnson, Bedford, USA, og Margarteh Barth, Bedford, USA.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddvar Søreide

Mange takk Yngve.Det ser ut til at det vart bomskudd, sjølv med det uvanlige navnet Ernest Amandus Mikkelsen, så ser det faktisk ut til at en annen har samme navn. Det står riktignok Ernst Amandus Mikkelsen når han gifter seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.