Gå til innhold
Arkivverket

[#32414] Sollieds arkiv


Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane (Luster kommune)

Johannes Olsen og Zidsel (Cecilie) Sophie Bisgaard vart vigde i Domkyrkja i Bergen 1.11.1766. Dei får sønene Olai og Rasmus Martin og dotteri Sophie Elisabeth. Både Rasmus Martin og Sophie Elisabeth skriv seg sidan Bisgaard etter mori.Har Sollied opplysningar om kven Zidsel (Cecilie) Sophie Bisgaard var dotter av? Det var ein Rasmus (Josephson) Bisgaard som budde i Sogndal, men han er kanskje litt i eldste laget til å vera far hennar?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Med henvisning til skiftejournalen sier Sollieds kartotek at Cecilie Sophie Bisgaard var datter av sersjant ved Ytre Sognske kompani Rasmus Josephsen Bisgaard, født i København 1697. Det skiftes etter ham 11. mai 1768 i Bergen. Han etterlot seg sønnene Joseph og Erich, og døtrene Lise, gift med Carsten Nilsen Dahl og Secilie Sophie, gift med Johannes Olsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.