Gå til innhold
Arkivverket

[#32853] Oppslag: Vigsel i Sund 1862


Gjest Heidi Tofterå Slettemoen
 Del

Recommended Posts

Gjest Heidi Tofterå Slettemoen

Ber om oppslag i kirkebok for Sund; vigd 2. juli 1862, Johannes Johannesen 27 år, sønn av Johannes Halstinsen, og Siri Nilsdtr. Glæsnes (kjent opphav). Står der noe mer om brudgommens fødested/farsgard? Hvem far var? Evt. hvor han har stått til konfirmasjon?Se også brukarforum: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det står at brudgommen var født Tønnevig, og at han oppholdt seg på Toft. Han var 27 år og sønn av Johannes Halstensen. Konfirmasjonsdato står ikke, men han var vaksinert 25. juli 1838 av Nils Telnæs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Heidi Tofterå Slettemoen

Da blir det desto mer underlig at Johannes Halstensen Tønnevigen har sin sønn Johannes på 30 år boende hjemme hos seg i FT 1865, mens 'samme' Johannes Johannesen Tønnevigen er gift i 1862 og bosatt på Sund. Denne skal bli interessant, og vanskelig, å knekke! Takk for oppslagshjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.