Gå til innhold
Arkivverket

[#34524] Martha Regine Torkildsdatter Moe, Trondheim, (1810-1897)


Gjest Odd W. Ellevseth
 Del

Recommended Posts

Gjest Odd W. Ellevseth

Martha Regine Torkildsdatter Moe (1810-1897) er oppgitt som født i Trondheim av foreldre Torkild Moe, Consumtionsbetjent og hustru Ingeborg Marie Nilsdatter. (Kirkebok Vår Frue Kirke/MINI602.A02/folio 335/dåp 49) Martha ble 1842 gift med Kommandersersjant Rasmus Andersen Midtlyng (1817-1901) fra Horg, Sør-Trøndelag. (Busetnad og folkeliv i Horg, bind 1,side 541) De har stor etterslekt. Vi søker informasjon om Marthas foreldre, søsken, bosted, mv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marius Larsen

Kan det være en forbindelse med denne Martha og min ane Elen Andrea Moe.Elen Andrea Moe er født i Trondheim i 1795, foreldre. Carl Iversen Helgemo og Ingeborg Nilsdatter Sluppen.Ingeborg hadde før dette vært gift med Andreas Rosten og fått to barn, deretter med nevnte Carl (3 barn). Carl døde i 1805, så det er mulig at Ingeborg giftet seg en tredje gang.Carl kom fra Helgemo i Horg. Foreldre til Ingeborg søkes endaLenkeMulig Hans-Petter Taraldsvik har mer om denne saken (hvis han er aktiv her enda)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.